A ra mateix ja se sap que una desena dels 25 regidors que van començar el mandat no repetiran en el proper. Després de la marxa de Joan Pluma i començant per l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, tampoc hi seran Isabel Salamaña i Ponç Feliu. Dins del govern tampoc repetirà Cristina Alsina, per ERC, ni Enric Pardo, per ICV. Des de CiU seran Albert Riera, Imma Boadas i Quim Oliva els que no estaran en les cadires de la corporació. Tampoc es preveu que Jan Castel vagi a la llista del PP.

A aquestes baixes es podrien sumar alguna més del PSC, així com la de Coralí Cunyat que va en el lloc número 9 de la llista de CiU. En el cas que Cunyat repetís, els nacionalistes haurien igualat el seu millor resultat històric. La major part de les llistes, que es votaran al maig, incorporen persones amb experiència en l'àmbit privat i en el món associatiu.

Són nous, però no novells. Tot i això, a la ciutat de Girona, ningú no podrà dir que no ha votat per la renovació. El que confirma que, efectivament, hem arribat a un final de cicle.