Gràcies, sobretot, als fonamentalistes d'e-Cristians de Miró i Ardèvol, ara ja estem assabentats del que és un gang bang, per l'escàndol que han muntat a l'entorn d'una obra de teatre que ni tan sols han vist. D'altra banda, no he pas vist que aquests nous inquisidors hagin muntat cap escàndol sobre els continus, reiterats, consentits i amagats actes de divina delinqüència pederàstica protagonitzats pels seus!

Un gang bang és un terme de l'argot anglès que vol dir sexe en grup, bé fet per tothom alhora o cadascú al seu torn. Els més sensacionalistes parlen de violació en grup consentida... i lliure. Si no ho és un gang rape, i llavors entrem en el terreny dels delictes, com el dels mossens massa amics dels nens. Arran de l'obra de teatre del TNC, el terme s'ha presentat com a exclusiu del món gai, cosa que no és pas certa: a Barcelona (ja no dic ciutats de comarques, que de tot hi ha!), sense anar més lluny, hi ha establiments heterosexuals en què aquesta pràctica hi és corrent.

De fet, tant en sentit hetero com homo és més antiga que l'anar a peu: tenim, per exemple, bellíssismes crateres àtiques en què el sexe desfermat en grup, entre homes i dones o entre homes i homes, hi apareix del dret i del revés. De fet, els grans empresaris, els polítics, els grans triomfadors solen ser també adeptes d'aquesta causa: heus aquí el mateix Berlusconi, que l'ha patentat sota el nom de "bunga bunga"!

L'obra de teatre susdita es presenta com a trencadora per la utilització d'un decorat gai. De fet, actualment, no hi ha res menys trencador que això: les maneres i estètica gai formen part totalment de l'stablishiment, i el Dia de l'Orgull Gay esdevé dia de la vergonya homosexual. "Posi un gai a la seva "vida"": entreté, decora i ens permet presumir de "gayfriendly"!

Els homosexuals i bisexuals, que no se solen fer amb els gais, ni, de fet, són gais, sí que són trencadors, sigui en la seva ?important però discreta presència social o sigui en forma de bears (ossos): homes masculins i madurs -el contrari d'un metroobear o d'un jovenet "esclau de la moda", de la depilació o del gimnàs-, peluts, bigotuts o barbuts que, simplement, estimen ocasionalment o sempre els altres homes (l'única diferència amb la resta de mortals) i detesten el món de l'exhibicionisme gai.