Jo també xiularia

josep baqué i company. girona.

No podré estar al camp de futbol de Madrid per veure la final de la Copa, però si fos possible d'anar-hi, que no dubti la Sra. Esperanza Aguirre que xiularia fins quedar sense buf, ja que fins que no es demostri el contrari, estem en un país on diuen que tenim democràcia (en tenim?) i tothom pot expressar-se de la manera que li doni la gana.

Quant a fer el partit a porta tancada, jo el que faria és tancar la porta de la presó a les persones que com ella arruïnen l'economia d'una autonomia, com ha passat a la capital de la seva Espanya.

Moltes gràcies.

La sentència

del cas Manel Serra

segimón serra. pals.

Dir com diu el Sr. Pere Vila que 275.000 euros són massa diners per a un ens que gestiona diner públic és d'una demagògia impressionant. Sr. Vila, hi ha molts ciutadans que pensem que sí és un despropòsit el sou que teniu els polítics a la Diputació de Girona.

Agraïment a na

Maria Rosa Rubio i Sau

Elena M. Rodríguez. Cap d'Estudis, en nom de l'Escola Pla de Girona.

Al llarg de 50 anys de trajectòria professional, molts i moltes docents t'hem fet consultes, preguntes i dubtes de tot tipus, i, gràcies a la teva predisposició, ens els has pogut solucionar.

Un gran llibre podries escriure amb totes aquestes històries i anècdotes viscudes. Les coses difícils les feies fàcils i els teus consells sempre miraven pel nostre bé.

Quina memòria per situar els diferents mestres en els seus llocs de treball, tenint en compte que la majoria canviàvem d'un any per l'altre el nostre lloc de destinació!

Has mostrat sempre una gran professionalitat i ens has atès amb amabilitat malgrat l'esgotament que el treball proporciona en molts moments.

Aprofita aquesta nova etapa de la teva vida. Gaudeix de tots els moments i totes les sensacions, i sobretot, gràcies i moltes felicitats!

"Dixit" Oriol Junqueras

enric carcereny beltran. lloret de mar.

El 24 de maig, el president d'ERC va donar una conferència molt detallada a Girona sobre per què Catalunya ha de ser i pot ser independent, davant d'un públic nombrós i expectant. És molt important que tothom llegeixi les seves afirmacions. A mi em van impactar sobretot les seves declaracions sobre el col·lectiu dels jubilats, ja que, sovint, parlant amb altres jubilats i de seguida que els explicava els avantatges de la independència, pràcticament tots deien el mateix. Tenien por, al ser independents, de perdre la seva petita pensió.

Sobre això, el Sr. Junqueras va ser molt clar i contundent. Tots sabem que els treballadors en actiu són els que amb les seves cotitzacions fan possible pagar les nostres pensions. Molta gent ignora que Catalunya es l'única autonomia que té més treballadors que pensionistes. A la resta de la resta de l'Imperi espanyol, és al revés, o sigui que tenen més pensionistes que treballadors. Per tant, en el primer mes de la independència, Catalunya no tindria cap problema per pagar.

A la Seguretat Social hi havia un dipòsit important per garantir aquests pagaments. Però els governs de la caverna ho han dilapidat tot comprant deute del "Reino de España". Un deute que cada dia val menys. Era més segur haver comprat deute del "Reino de Marruecos".

Recomano que, llegint les declaracions del Sr. Junqueras, escolteu l'extraordinària composició musical de Haendel, Dixit Dominus. Es complementen molt bé.

Maternitat i Senat

CARLOS MARÍN ROURE. GIRONA.

Aquesta setmana, la senadora per Girona i exalcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, va aparèixer pel Senat amb el seu nadó per reivindicar el vot telemàtic per als membres de la Cambra Alta que estiguin de baixa, per maternitat -enhorabona- en aquest cas. De cara a la galeria i posats a demanar drets, em ?sembla bé, però tenint en compte que precisament el Senat és un òrgan que s'ha demostrat poc útil i molt car per al nostre país, crec que no ve al cas que a sobre hagi de dotar-se de més mitjans tecnològics per ses ?senyories i perquè puguin votar a distància.

És àmpliament conegut que l'absentisme senatorial és escandalós i, posats a demanar, demanem doncs que s'elimini aquesta càmera compensatòria de càrrecs i favors dels partits o que s'obligui per llei a assistir-hi si no hi ha impediment mèdic justificat.

Menys prebendes i més compromís: ja n'hi ha prou de comèdies en els escenaris polítics.