No veu, no sent,

no parla€

ÀNGELA FERRER I MATÓ GIRONA

La imatge dels tres micos que representà fa temps el Japó -un, tapant-se els ulls; l´altre, les orelles; i el tercer, la boca- m´ha vingut al cap veient la increïble actitud d´en Rajoy. Sembla impossible que una persona sigui tan poc sensible davant el problema català. No ha sabut ni sap entendre res, es nega a dialogar i no veu que té un problema que amb el silenci i sense fer res, tàctica habitual d´un home insensible i incapaç, no es resoldrà mai.

Els atacs a Catalunya en forma soterrada és l´únic que sap fer -es digui aeroport, carreteres, trens, infraestructures o impostos... tant se val- i són tan evidents que fins i tot la premsa internacional s´ha adonat de la seva desídia. A més, no s´adona que també està perjudicant la imatge d´Espanya, com el turisme que es troba amb les comunicacions antediluvianes, entre altres mancances. Algú li hauria de regalar les tres estatuetes, a veure si es desperta.

«Money, money, money»

josep ruiz garcia Sta. COLOMA DE FARNERS

No fa gaire dies, caminant pels carrers de Girona, em vaig topar amb un home de mitjana edat, semblava estar en situació d´útil per treballar, que pidolava al·legant que ni ell ni els seus fills tenien per menjar. Jo, que de bona fe en tinc un bon tros, em vaig oferir per subministrar-li uns entrepans i beguda per intentar apaivagar la greu situació en què l´home declarava trobar-se. Amb gran sorpresa per la meva part, vaig escoltar com aquell home rebutjava la meva oferta tot reclamant-me una ajuda en forma de diner de curs legal. Una mica sospitós, no? Si el seu problema era de manca de menjar.

Com també ho és que una entitat caritativa de caire internacional que any rere any rebia una aportació en productes alimentaris fruit d´una desfilada de moda organitzada amb la finalitat de recaptar queviures per als més necessitats que munta en Carles Clota sense ànim de lucre a Santa Coloma de Farners, amb col·laboració desinteressada de empreses i particulars, de cop i volta reclami que l´aportació de la desfilada de models sigui d´ara endavant també amb diner de curs legal.

Aquestes actituds, tant la del pidolaire com la de Càritas, sobretot aquesta darrera, fa un tuf que no hauria de fer en tribut a la transparència. La bona gent que acudeix a la desfilada de models aporta el que bonament li permet la seva solidaritat (sucre, oli, pasta, etc.)

Si us plau, no forceu la situació.

No volen que la gent gran anem al futbol

Enric Serra i Soler Salt

El dia 25 de juliol en aquest diari hi havia un escrit que resumia tot el problema que s´ha creat en no poder aparcar com abans als voltants del camp del Girona.

El dia 8 d´agost un altre escrit feia referència al camp nou de l´Atlètic on s´oferiran 3.000 places d´aparcament a tocar de l´estadi.

El dia 9 d´agost es va publicar un altre escrit molt interessant per tractar el tema de la gent gran socis del Girona. La meva dona i jo tenim 82 i 85 anys i problemes del cor i ens veurem obligats, si la cosa no canvia, a no poder anar a animar el nostre equip si no podem aparcar a prop com abans. Quin gran problema s´ha creat si sempre hem sigut una afició molt pacífica. Crec que no s´ha tingut en compte el gruix de socis d´edat avançada, un grup que ha seguit el Girona des de sempre, fins i tot quan les coses no anaven massa bé i gràcies als quals el club ha sobreviscut. Quina solució se´ns dona? Aparcar als llocs proposats no és factible per a gent de la nostra edat. Hi ha pensat algú, en nosaltres?