La Policia Nacional ha detingut un home d'origen gambià i veí de Vidreres que s'havia fet passar pel seu germà durant vuit anys. El personal del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Vidreres és qui es va adonar de la suplantació de la identitat perquè quan l'home va mostrar la seva targeta de residència a Espanya per poder ser atès, van detectar que amb aquestes mateixes dades s'havia atès feia anys una persona que patia una malaltia crònica.

Un home que havia mort al seu país natal, Gàmbia, l'any 2006, segons tenien coneixement. Arran d'això, el personal d'administració del CAP li va comentar a l'home el descobriment que havien fet i aquest va marxar del dispensari. Un cop localitzat, el 26 de febrer, la Policia Nacional el va detenir a Vidreres per falsificació documental.

Es dóna el cas que l'arrestat que té uns cinquanta anys i que és deu anys més jove que el difunt. Durant la seva declaració davant els agents de la Policia Nacional va relatar que estava vivint a Espanya amb aquesta identitat falsa des de feia vuit anys. Data que coincidia amb la mort el seu germà a Gàmbia.

El detingut també va explicar als policies que va ser aquell any -el 2006- quan va aconseguir viatjar a Espanya amb el permís de residència del seu germà. A més, les autoritats de Gàmbia li van expedir un passaport del seu país quetenia la seva foto però contenia les dades del seu germà, que era uns deu anys més gran que ell.