Una veïna de Blanes de 26 anys va morir ahir en un accident a la N-II a l'alçada de Tordera. Dues persones més van resultar ferides en estat menys greu. Com a conseqüència de la col·lisió dels dos cotxes la via va estar amb pas alternatiu durant gairebé dues hores i mitja, cosa que va provocar retencions.

L'accident es va produir quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda al punt quilomètric 685 de la N-II en sentit Tordera, indret on hi ha una benzinera. Van xocar dos turismes, un Fiat Panda i un Hyundai I30 per causes que encara es desconeixen. A conseqüència d'això, una veïna de Blanes, Ionela Dorina C., de 26 anys i nacionalitat romanesa va morir. La dona era l'acompanyant d'un dels dos vehicles implicats en l'accident.

Per altra banda, els conductors dels dos cotxes van resultat ferits de caràcter menys greu i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els van traslladar a l'hospital Trueta de Girona.

A causa de l'accident es van produir retencions en aquesta via que uneix Girona amb Barcelona. Els Mossos hi van donar pas alternatiu al voltant de dos quarts de tres de la tarda fins a tres quarts de sis, quan es va restablir el trànsit.

En les tasques d'emergències hi van intervenir quatre patrulles de Mossos, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.