L'Ajuntament de Lloret ha engegat aquests dies unes obres a l'aparcament de la piscina municipal, inaugurada al gener, amb l'objectiu d'adequar els terrenys i millorar l'entorn. Així ho va assegurar ahir l'alcalde, Romà Codina, després que aquest dijous el grup d'ICV-EUiA alertés sobre una possible privatització de l'espai, covertint-lo en un aparcament de pagament.

Les obres "no tenen res a veure amb una privatització", va assegurar Codina. "La zona estava malament, s'hi formaven basses i era un problema", va dir, per afegir que ara s'ha aprofitat per adequar el terreny, treure la tanques que separaven l'aparcament amb la piscina i instal·lar-ne de noves de fusta. L'objectiu, doncs, és "endreçar" l'entorn perquè "era un terreny desaprofitat". A més, les ?obres que van a càrrec de l'Ajuntament i, com va deixar clar el batlle, un cop arranjat el terreny, l'aparcament es mantindrà gratuït.

El grup d'ICV-EUiA temia que l'empresa que gestiona l'aparcament hagués iniciat unes obres per convertir-lo en aparcament de pagament, aprofitant que la concessió li ho permetria. El canvi hauria suposat, al parer del grup a l'oposició, "un greu perjudici per al conjunt de la ciutadania" donat que està al costat d'equipaments escolar i esportius. Així, doncs, segons va mantenir l'Ajuntament, l'espai seguirà sent gratuït i públic.