Un tractament del Balneari Prats amb aigua amb gas de la firma Sant Narcís és la principal novetat de la Fira de l'Aigua que té lloc avui a Caldes de Malavella, que té en l'activitat termal el seu principal recurs turístic. Segons els responsables d'aquesta instal·lació, aquesta nova proposta, denominada "Curative Secrets", ha estat dissenyada per la firma Innat Barcelona, especialista a desenvolupar aquest tipus de teràpies.

El nou tractament està inspirat en les propietats de l'aigua termal de Caldes, però es realitza amb la que contenen les ampolles de Sant Narcís, les bombolles de la qual produeixen un "massatge bitèrmic", segons expliquen els responsables del Balneari Prats.

La concepció de "Curative Secrets" sorgeix de la col·laboració entre tres empreses especialistes en aigua com són el Balneari Prats, Innat Barcelona i Sant Narcís. Aquesta teràpia actua segons els seus creadors sobre tot l'espectre sensitiu i, entre els efectes que provoca, figuren el relaxant, calmant, purificant i revitalitzant.

La Fira de l'Aigua està dedicada a tota l'activitat que genera l'aigua termal i, aquest any, inclou un agermanament amb la localitat gallega de Mondariz. L'alimentació saludable és un altre dels eixos d'aquesta cita, de la qual també formen part passeigs guiats per la zona i, fins i tot, un concurs de bevedors d'aigua amb gas.

Avui comença la Fira, i també, a partir de les deu i durant tot el dia, se celebra la catorzena Fira d'artesania i el benestar i la Fira d'entitats sota el nom "La balneoteràpia i el benestar a la vila de les aigües". A més, durant el dia s'oferiran visites guiades als balnearis amb prèvia reserva i els nens i nenes disposaran d'una gran ludoteca d'aigua, inflables i tallers i d'un espai on fer bombolles gegants de sabó. Al matí es farà també una concentració de cotxes clàssics, entre algunes de les nombroses ativitats de la Fira de l'Aigua.