L'espectacle d'en Peyu, Tinc un amic que... que es representa aquest divendres al Centre d'Arbúcies ha esgotat totes les entrades amb només cinc dies. L'actuació s'emmarca dins el cicle teatral teatreFest, organitzat per la companyia h6 Teatre i l'Ajuntment d'Arbúcies. Enguany, la programació consta de quatre espectacles que es repartiran entre els mesos d'octubre i novembre i amb els quals es pretén atraure l'atenció de tots els públics amb obres per a adults, però també una per als més petits.

L'encarregat d'obrir aquesta tercera edició del festival serà el conegut humorista, Peyu, i la seva obra Tinc un amic que..., que es podrà veure demà a les deu del vespre al teatre El Centre. Es tracta d'un monòleg d'una hora i deu minuts amb una posada en escena molt especial. Escrit i interpretat per en Peyu i dirigit per Xavier Boada. L'espectacle ha fet temporada en dues ocasions al Club Capitol.

L'altre espectacle que es podrà veure el 24 d'octubre és El bon lladre que té com a protagonista el també conegut actor de teatre i televisió, Josep Julien. Després del seu pas per Arbúcies, Julien s'instal·larà amb El bon lladre al teatre Romea de Barcelona.

El diumenge 15 de novembre a les 12 del migdia, la companyia de teatre La Minúscula oferirà l'animació infantil Enconteris al teatre de l'Institut Montsoriu i l'entrada serà gratuïta. I, finalment, el dissabte 28 de novembre a les 10 del vespre al teatre El Centre es representarà l'últim espectacle del teatreFest que porta per títol Figueretes de vidre a càrrec de la companyia Tequatre.

El regidor de Cultura, Manel Serras, ha explicat que des de la regidoria i els amics d'h6 Teatre, "hem volgut portar a Arbúcies una cartellera de primer nivell".