Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari d'un bar de Blanes on es venia droga. Es tracta d'un home de 34 anys acusat d'un delicte de tràfic de drogues. Els fets van passar el 8 de juny passat cap a les cinc de la tarda quan una patrulla d'aquest cos i agents de la Policia Local d'aquest municipi de la Selva van establir un dispositiu de seguretat arran d'unes queixes veïnals. Durant l'operació, també es va detenir un client, un home de 41 anys, veí de València, que tenia una ordre d'extradició europea dictada per l'Audiència Nacional. Els agents van identificar sis persones més alhora que van comissar 15 grams de cocaïna, 10 peces d'haixix i dosis individuals de marihuana a punt per a la venda així com unes balances de precisió.

La Policia Local de Blanes va denunciar administrativament el propietari per diverses irregularitats, com ara la manca de documentació de l'activitat, irregularitats en l'assegurança, deficiències en les mesures de seguretat en el treball i mancances higièniques greus, entre d'altres.

El propietari detingut és un home de 34 anys, veí de Blanes i amb nacionalitat marroquina. Pel que fa al client detingut que tenia una ordre d'extradició europea dictada per l'Audiència Nacional, és un home de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de València.

La coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials es mantindrà per detectar i prevenir conductes il·legals en aquest municipi.