La Festa Major del veïnat Lliors, al municipi d'Arbúcies, arriba un any més carregada d'activitats per a petits i grans, que tindrà lloc en un entorn privilegiat aquest proper diumenge. La celebració, però, començarà dissabte a la tarda amb un partit de futbol amistós amb el Regàs Futbol Sala al poliesportiu de Can Delfí. Les activitats seguiran diumenge a partir de les deu del matí a Lliors amb una caminada familiar pels boscos d'aquest veïnat.

Cap al migdia serà l'hora del concurs de cabanes i de la baixada de vaixells per la riera, en què els més petits hauran de demostrar les seves habilitats en la construcció. Abans de dinar, hi haurà missa a l'ermita de Santa Maria de Lliors i l'actuació gegantera, que acabarà amb un vermut per a tots els assistents.

Tot seguit, arrossada popular, els tiquets de la qual es poden adquirir fins divendres a la Gabella a un preu de 7,50 euros per persona. Després de l'àpat, les activitats seguiran amb el combat làser, una nova activitat d'enguany per engrescar grans i petits, i l'esperada rifa posarà el punt i final a una jornada de celebració a Lliors.