Una sentència ha declarat injustificat el trasllat d'una caixera d'un supermercat Condis de Blanes a un altre de la mateixa cadena situat a Caldes de Malavella perquè "s'han alterat substancialment les condicions de treball de la demandant, que s'ha vist privada a més de la informació necessària per valorar la decisió i la legalitat d'aquesta".

El Jutjat social número 19 de Barcelona reconeix el dret de la treballadora a mantenir-se en el seu lloc de feina a Blanes i obliga el supermercat a reposar-la en les mateixes condicions que exercia.

Els fets s'originen el 27 de maig de 2015, quan es va produir un canvi d'explotació del supermercat blanenc per convertir-se en una franquícia però la qüestió de la subrogació no es va resoldre correctament i a la treballadora se li va negar l'accés al seu lloc de treball quan es va incorporar de nou el 4 de juny d'aquell any.

Gairebé dues setmanes després, el servei de recursos humans de Condis li va informar que el seu nou lloc de feina passava a ubicar-se a Caldes de Malavella, és a dir, a 30 quilòmetres del seu domicili, amb el cost econòmic que això suposa i que la sentència "considera innegable que el canvi del centre ha suposat per a la demandant una alteració substancial de les condicions de treball".

La sentència també posa de manifest que la caixera no va ser degudament informada de les noves condicions laborals que es derivaven de convertir el supermercat en franquícia ni les raons del canvi.