La línia R1 de Rodalies de Renfe, que transcorre entre les estacions de Molins de Rei i Maçanet-Massanes, va quedar aturada ahir entre els municipis de Blanes i Maçanet de Selva a causa d'un atropellament que va tenir lloc al matí. Aquesta incidència va obligar l'operadora a establir un servei alternatiu en autobús per carretera entre ambdues estacions.

En concret, segons van explicar des de Renfe, en els fets s'hi va veure implicat un tren que havia sortit de l'estació de Maçanet-Massanes a les 10.20 hores del matí i que estava previst que arribés a l'Hospitalet de Llobregat a les 12.08 hores. El comboi va quedar aturat a prop de l'estació de Blanes i els viatgers van ser evacuats a peu fins a l'andana. Com a mesura preventiva, Protecció Civil va activar la prealerta del Ferrocat.

Tot plegat tenia lloc després que divendres a la nit, tant a la R1 com a la R3 i R4, patissin retards de més d'una hora després del xoc entre dos combois a l'Hospitalet sense causar ferits i disset passatgers van haver de ser evacuats.