Un home va resultar ferit greu ahir al migdia en caure-li un vidre per sobre a Blanes, en el que es tracta d'un accident laboral. El SEM va evacuar l'home en helicòpter medicalitzat en estat greu fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat, van informar fonts hospitalàries.

Els fets van tenir lloc al polígon industrial de Blanes, al carrer Ses Falques, número 33 pels volts de les dotze del migdia. L'home estava traginant un vidre de més de tres metres i li va caure pel cap i l'esquena.

Arran de l'accident, ràpidament van activar-se els serveis d'emergències. Els Bombers, el SEM i la Policia Local de Blanes van desplaçar-se fins al lloc de l'accident laboral.

L'home, de 48 anys, va ser estabilitzat en el lloc de l'accident laboral, de manera que després va poder ser traslladat a l'hospital Trueta de Girona. L'evacuació fins a l'hospital gironí es va fer amb l'helicòpter medicalitzat. Al lloc dels fets també s'hi van presentar diverses ambulàncies.