Persecució policial pel centre de Blanes per enxampar un narcotraficant la matinada de divendres. El detingut, un veí del poble conegut per la policia local i de 28 anys, conduïa drogat i li van comissar 15 grams de cocaïna, que estava ja preparada en dosis individuals per vendre.

Els fets es van iniciar a mitjanit. Una patrulla de la Policia Local que circulava pel barri dels Pins va detectar que el conductor d'un ciclomotor estava fent una circulació anòmala, motiu pel qual li van demanar que s'aturés. El conductor no els va fer cas i va fugir.

Això va donar peu a una persecució policial durant la qual el jove va posar en perill la vida d'altres usuaris de la via pública, ja que circulava de forma temerària. Anava contra direcció i saltant-se semàfors en vermell. Durant el trajecte, el fugitiu va arribar fins a l'antic camp de futbol dels Pins, on el cotxe patrulla no va poder accedir.

Finalment, el van trobar al barri de la Plantera, on van veure com llençava una bossa abans d'aconseguir que s'aturés. Després d'identificar i detenir el fugitiu, els agents van comprovar que a l'interior de la bossa que havia llençat hi havia 15 grams de cocaïna.