Una dona ha mort aquest dimecres a primera hora del matí en ser atropellada per un turisme. Segons testimonis, la víctima podria haver estat creuant un pas de zebra quan un turisme l'ha envestit i l'ha llançat diversos metres més avall. Segons fonts de l'Ajuntament, la dona tenia 74 anys i era veïna de Banyoles, mentre que el conductor, que també era d'aquesta localitat, era un jove de 24 anys que conduïa un Nissan Almera. Els fets han passat al Passeig Mossèn Lluís Constans, a tocar del carrer Pare Claret. Aquesta és una de les vies principals de la ciutat i molt transitada.

Aquest és el tercer atropellament mortal que viu la ciutat en els últims tres mesos. El primer va ser un jove de 15 anys que anava al seient del darrera d'una bici i el segon, un menor de 6 anys que va ser envestit per un turisme en creuar, juntament amb dos nens més, per una via transitada.

L'Ajuntament de Banyoles farà públic un comunicat aquest matí.

Segons el comunicat emès per l'Ajuntament, els fets han passat a tres quarts de set del matí, quan una dona de 74 anys ha travessat un pas de vianants del passeig Mossèn Lluís Constants, a l'alçada del carrer Pare Claret. El conductor del vehicle ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia. El consistori ha expressat el seu condol a la família.