El moviment Anonymous està organitzant mobilitzacions físiques i virtuals en protesta contra la 'Llei Sinde' per al dia de la gala dels Goya: una protesta pacífica davant del Teatro Real de Madrid i atacs DDoS a webs encara no especificades.

El dia 13 de febrer es lliuraran els premis de l'Acadèmia de Cinema d'aquest any. Els Goya compten enguany amb més expectació de l'habitual a Internet pel pacte per tirar endavant la 'Llei Sinde' i la implicació en el procés d'Alex de la Iglesia. Els activistes d´Anonymous han decidit aprofitar l'esdeveniment per a manifestar-se en contra de l'aprovació de la llei.

El grup ha creat una sèrie d'activitats sota el nom 'Operació Goya'. La intenció dels organitzadors és gestionar el viatge d'usuaris des de diferents ciutats d'Espanya. En el comunicat s'explica que els viatges es realitzaran si hi ha usuaris suficients per a això. Ciutadans de Màlaga, Barcelona o València es desplaçaran per participar en la protesta. De moment el comptador de la pàgina registra una activitat de 111 persones confirmades.

La reunió dels usuaris es produirà el dia 13 de febrer a les quatre de la tarda davant les portes del Teatre Real, lloc on es realitzarà la gala. Els organitzadors també han assenyalat que la gent que no pugui acudir podrà participar en un atac DDoS. No s'ha confirmat quins seran els objectius de l'atac, només es dóna el terme # hispà de Twitter per seguir l'atac.

Els responsables de la convocatòria han dissenyat cartells per a la seva concentració. Els dissenys adapten el cartell promocional de la pel•lícula 'Balada trista de trompeta' del director, i president de l'acadèmia de cinema, Álex de la Iglesia. En el cartell s'acusa el director, la ministra González-Sinde, Pilar Bardem i Fernando Trueba de donar suport a "una llei criminal".