Kuma Games ja té preparat per baixar l'episodi 108 de la seva videojoc 'KumaWar'. Aquest episodi permet als usuaris convertir-se en rebels libis que tenen com a missió capturar a l'exdictador Moammar al-Gaddafi i posar fi a la guerra. Igual que va passar amb la captura i mort d'Osama Bin Laden, la desenvolupadora ofereix als usuaris participar en la captura de l'exlíder libi.

Després de l'anunci de la mort del dictador la desenvolupadora de videojocs KumaWar anunciava que estava treballant per convertir la captura de Gaddafi en una de les missions del seu videojoc 'KumaWar'. El treball dels desenvolupadors ha conclòs i els usuaris ja poden descarregar l'episodi 108 per capturar l'exdictador libi.

"Reviu la caiguda de Moammar al-Gaddafi i el triomf dels rebels libis amb una nova missió multijugador! Als carrers de Sirte, un avió Predator no tripulat i jets ajuden a la força de Gaddafi a fugir d'una ciutat en flames. Quan el fum es dissipa, el líder apareix mort". Aquest és el resum de l'episodi 108 de 'KumaWar' que pot ser descarregat de forma gratuïta des de la web Kuma Games.

L´Episodi 108 de Kuma War' se suma a la llista de missions incloses en el videojoc 'Kuma War', basat en una sèrie de recreacions de jocs de l'anomenada Guerra contra el Terror iniciada pels Estats Units. El passat mes de maig es va incorporar a aquest joc l'episodi 107, que permetia als jugadors endinsar-se en una missió l'objectiu era acabar amb el líder de la banda terrorista Al-Qaida, Ossama bin Laden, igual que el grup de sis membres del cos especial de la marina nord-americana ho va fer en la vida real.