Amazon llançarà la seva botiga d'aplicacions mòbils AppStore a Espanya, Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia per tal de fer arribar als clients europeus aquest tipus de serveis per a terminals amb sistema operatiu Android.

Les aplicacions i jocs comprats a la botiga d'Amazon es podran utilitzar en tots els dispositius mòbils d'Android, és a dir, tant tabletes com telèfons intel·ligents. Així mateix, aquesta plataforma possibilita als desenvolupadors construir, comercialitzar i monetitzar les seves aplicacions i jocs.

A més del contingut local i d'una botiga per a cada país, els clients europeus es beneficiaran de funcionalitats com 'l'aplicació gratuïta del dia', que ofereix una aplicació de pagament gratuïta diàriament.

El vicepresident d'Amazon AppStore, Jim Adkins, ha indicat que la companyia porta anys desenvolupant funcions innovadores que ajudin als clients a trobar i descobrir productes que són perfectes per a ells i ha bolcat aquest coneixement a la AppStore. "Estem encantats d'ampliar aquesta experiència als nostres clients europeus", ha afegit el directiu.