El cantant i ídol juvenil Justin Bieber s'ha convertit en el tuitero més seguit a la xarxa social Twitter, després de superar amb un total de 33.326.624 seguidors a la reina del pop, Lady Gaga, segons la web d'estadístiques Twitter counter.

El cantant canadenc, que va saltar ahir a les graelles informatives per mostrar en Instagram una fotografia del seu darrere, publicarà aquest any "Believe Acoustic", un disc format per onze cançons.

Lady Gaga abandona d'aquesta manera el tron de Twitter, una xarxa en la que va ser la primera a aconseguir que més de 25 milions d'usuaris d'aquesta xarxa social s'enganxessin al seu perfil.

La resta de la llista la completen Katy Perry, que es manté en el tercer lloc (31.484.156 seguidors) des de fa més d'un any, seguida per Rihanna, Barcak Obama, Britney Spears, Taylor Swift, Youtube, Shakira i Kim Kardashian.

El president dels Estats Units és, amb 26.168.542 de seguidors, l'única personalitat aliena al món de l'espectacle que s'ha introduït entre els deu primers llocs d'aquesta llista, en la qual Alejandro Sanz és l'únic espanyol (ja 55) amb un total de 8.180.048 seguidors.