Segons els últims estudis, la tendència a veure contingut online està augmentant a passos de gegant. Internet ja disposa de molts serveis legals d'ofertes de pel · lícules, programes i documentals en línia.

Ara gairebé tots els televisors incorporen la capacitat de gaudir d'aquests serveis, integrant en el seu sistemes connexions amb fils i sense fils, capacitats multimèdia, apps i una infinitat de possibilitats. En definitiva, els televisors s'acosten cada vegada més als ordinadors i possibiliten gaudir de tot tipus de contingut.

Però què passa quan el nostre televisor no disposa d'aquestes prestacions?. O bé adquirim un nou televisor "smart TV" (o televisor intel · ligent) o optem per afegir aquestes prestacions amb ajuda d'un econòmic accessori, com el que hem emprat per aquest article de "Com convertir un televisor convencional en un Smart TV".

En concret, es tracta d'un mini PC, amb sistema operatiu Android. Si bé hi ha moltes opcions en el mercat, nosaltres ens hem decantat pel Z2C de Zero Devices, ja que al nostre parer, les prestacions, versió d'Android i presentació del producte, ens van semblar la millor opció. I per descomptat i gairebé el més important, el preu, una mica menor a 50 euros.