Trucs de WhatsApp que segur que no coneixies

Descobreix com ocultar que vegin el que has llegit un missatge o aprèn a enviar altres formats d'arxius

27.01.2016 | 07:25
Trucs de WhatsApp que segur que no coneixies

Mantenir la privacitat a WhatsApp és cada vegada més difícil, especialment des que el 2014 va arribar a les nostres vides el doble 'check' blau. Malgrat tot hi ha trucs de WhatsApp que segur no coneixies amb els quals podràs evitar l'accés a les teves converses, a la teva última hora de connexió o com fer per ocultar la teva fotografia de perfil.

Descobreix ara aquests trucs de WhatsApp que segur no coneixies:

-Evita que sàpiguin si has llegit els missatges:
Al novembre de 2014 WhatsApp introduïa el doble 'check' blau al seu servei, de manera que la persona que t'enviava un missatge sabia no només que l'havies rebut si no també que l'havies llegit. Si no us interessa que els contactes coneguin si has llegit el seu missatge anota el següent truc: Dirigeix-te a Configuració d'aplicació i obre Notificacions, selecciona Notificacions Emergents i fes clic a Mostra Sempre Element Emergent.

Quan un missatge de WhatsApp t'arribi i el llegeixis, aquest desapareixerà. Si en aquest temps no toques la pantalla l'app entén que encara no s'ha llegit, per la qual cosa no marcarà el doble check blau.

-Evita que sàpiguin quan et vas connectar a WhatsApp: L'app marca l'última vegada que et vas connectar a l'aplicació, la qual cosa suposa que els curiosos poden conèixer si estàs parlant amb altres persones, a quina hora te'n vas anar al llit o si vas llegir un missatge després que ells te l'enviessin.

Per aconseguir desactivar aquesta funció només cal entrar a Menú, Ajustos, Informació del compte, Privacitat, Hora d'última vegada. Selecciona ningú. Això sí, recorda que tu tampoc podràs comprovar l'hora de les desconnexions dels teus contactes, llevat que momentàniament tornis a activar-ho i després el desactivis.

- Bloqueja el teu WhatsApp: Segur que a hores d'ara tens una contrasenya o un patró per accedir al teu mòbil. Però moltes vegades, els amics, els fills o la parella la coneix. Si vols garantir-te que cap d'ells accedeixi sense el teu consentiment a les teves converses de WhatsApp, el millor que pots fer és instal·lar una clau a través d'aplicacions com WhatsApp Lock.

-Recupera les teves converses esborrades: Moltes vegades fem neteja de WhatsApp i esborrem els missatges per error. Recuperar-los d'una manera senzilla és també molt fàcil. Desinstal·la i torna a instal·lar WhatsApp el més aviat possible. Amb aquesta acció t'apareixerà l'opció de recuperar una còpia de seguretat dels xats. Només has donar a sí per recuperar-los.

-Evitar que les fotos i els vídeos es descarreguin sols: Aquest truc és molt recomanable per estalviar dades i bateria. Obre WhatsApp i ves al Menú, que està a la cantonada superior dreta de la App. Clicka als ajustos de xat, que es troba a la cantonada superior dreta. Desactiva la descàrrega automàtica i les caselles Imatge, àudio i vídeo.

- Evita que els desconeguts puguin veure la teva foto: És bastant freqüent que telèfons desconeguts intentin agregar-te a WhatsApp. Si per la raó que sigui, vols evitar que aquests puguin accedir a la teva foto de perfil entra a Configuració, Compte, Privacitat. Un cop allà, configura qui vols que vegi el teu perfil i estat. Tens tres opcions, tothom, només els teus contactes, o ningú.

-Envia arxius en altres formats: WhatsApp només permet enviar fotos, àudio i vídeo però hi ha certes aplicacions extres amb què aconseguiràs adjuntar altres formats com documents de Word o PDFs. Algunes són Cloud Send o MP3 Music Downloader.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema