S'acosta el primer diumenge de maig i amb ell la celebració del Dia de la Mare. Si ja estan donant-li voltes al cap per sorprendre la vostra mare amb un bonic regal, aquí t'oferim una llista d'objectes d'allò més innovadors.

Els regals tecnològics estan de moda, gràcies als nous hàbits d'oci i cultura. Per això, si vols encertar amb el teu regal per al Dia de la Mare d'enguany aposta per aquest tipus d'objectes.

El llistat és molt ampli i l'oferta d'allò més variada. Segurament tindràs ja alguna idea rondándote el cap, esperem que les nostres propostes t'ajudin a prendre la decisió més encertada.

Bateries externes portàtils

Si la teva mare és de les que camina sempre amb la bateria del seu Smartphone baixa, el que necessita és una bateria externa portàtil. Aquests dispositius són d'allò més útils, no ocupen res i es poden portar a la bossa còmodament. Hi ha diversos models, disponibles en diversos formats i colors. La nota comuna en tots ells i el seu principal avantatge és que no necessiten endoll.

Llum de nit per al mòbil

Les mares més modernes viuen enganxades al mòbil. Si la teva mare és una d'elles i quan arriba a casa a nits segueix connectada i li agrada fer tot tipus de consultes en el seu Smartphone, agrairà el regal que et proposem. Els llums per al mòbil són d'allò més útils i còmodes. La seva petita grandària i el seu fàcil acoblament al dispositiu mòbil el converteixen en el complement ideal.

Comandament a distància per selfies

El regal tecnològic per al Dia de la Mare d'aquest any són els comandaments a distància per selfies. Si l'any passat vas apostar pel pal selfie per el regal de la teva mare, en aquesta ocasió pots sorprendre amb aquest nou dispositiu. Els comandaments a distància són d'allò més innovadors i han arribat trepitjant fort. Només has de prémer i fer la teva foto de la manera més còmoda, oblidant d'allargar teu braç o donar-li la volta al mòbil.

Polseres monitoritzades

El Dia de la Mare és el moment adequat per sorprendre la vostra mare amb aquest regal que tant necessita. Per a les progenitores més esportistes i actives hi ha una una aposta d'allò més original. Les polseres monitoritzades, que registren tota la seva activitat física. Si a la teva mare li agrada caminar, córrer o fer spinning aquestes bandes poden convertir-se en el seu aliat perfecte. Gràcies a aquest innovador regal la teva mare controlarà la seva activitat diària i podrà organitzar la seva taula d'exercicis fàcilment. Segur que t'ho agrairà. Estem davant el regal ideal per a les mares més esportistes.

Tablet

Si estàs fart de que la teva mare et prengui la tauleta, ja saps el que li pots regalar aquest any per al Dia de la Mare. Hi ha dispositius d'allò més lleugers i la mar d'econòmics. Totes les marques disposen de models de tablet d'allò més assequibles i perfectes per regalar en aquesta onomàstica. Les mares més modernes reclamen a l'uníson aquest tipus de regals.