A partir d'avui, les tardes (19.40 h) de 8tv s'ompliran de fortes emocions amb l'emissió de l'aclamada sèrie Unidad de Víctimas Especiales. Nascuda de l'exitosa franquícia Ley y Orden, la sèrie es centra en una unitat de la policia de Nova York especialitzada en resoldre casos d'agressions sexuals.

Aquesta emocionant sèrie fuig totalment del morbo i ens mostra la vida personal i professional dels qui han de lluitar contra violadors, pederastes i psicòpates. Un grup d'homes i dones que s'enfronten cada dia als pitjors criminals, i que no poden evitar que els afectin les atrocitats que han de veure diàriament.

Amb aquesta sèrie, els creadors de Ley y Orden han tornat a donar amb la clau de l'èxit, ja que la Unidad de Víctimas Especiales no només s'ha guanyat l'admiració del públic, sinó que també ha aconseguit 4 Emmys i 1 Globus d'Or. La sèrie, que ja va per la desena temporada als EUA, està protagonitzada per Christopher Meloni, Mariska Har?gitay, Richard Belzer, Dann Florek, Ice-T, Stephanie March i Adam Beach.