eines didàctiques

TVC crea una pàgina web del programa infantil ´Una mà de contes´

20.11.2008 | 12:53

Televisió de Catalunya (TVC) ha creat una pàgina web del programa infantil del K3 'Una mà de contes' en què hi ha eines i recursos didàctics perquè els usuaris puguin crear noves activitats sobre els contes, segons ha informat avui la cadena catalana.

La pàgina web, que té el suport de la Conselleria d'Educació, ofereix cent contes de la literatura infantil tradicional, així com propostes de tallers perquè els usuaris puguin recrear, dibuixar i experimentar les històries.

També té un bloc en el qual es podrà accedir a informació d'actualitat sobre el programa, enllaços i on els teleespectadors podran enviar les seves pròpies creacions sobre contes o literatura infantil.

NOVA TEMPORADA

El 24 de novembre el K3 estrenarà la nova temporada d''Una mà de contes', que consta de 20 capítols i que s'emetrà cada tarda a partir de les 17.40 hores.

Aquesta nova temporada, obra de Victòria Bermejo i amb la banda sonora creada per Cabo San Roque, permetrà als usuaris reflexionar i conèixer millor la relació entre símbols i objectes, així com aprofundir en el disseny de les coses.

Enllaços recomanats: Premis cinema