La 34a edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona ha premiat Rere les passes de Taxi Key amb la Venus de Badalona, i l'ha distingit com el millor curt d'un director menor de 25 anys. Lluís Murúa -el seu autor- té 20 anys, és tècnic en realització d'audiovisuals i espectacles i aquest és el seu primer documental.

Ràdio Barcelona va emetre, durant els anys 50 i 60, el programa del detectiu Taxi Key. 60 anys després, un oient nostàlgic, també detectiu, decideix cercar el seu ídol i els records d'una època. El curt presenta el testimoni d'altres oients que, dissabte rere dissabte, esperaven un nou cas de Taxi Key que els entretenia i posava a prova el seu enginy. S'explica, a més, l'experiència d'algunes persones relacionades amb el programa. El curt es va emetre pel 33 el mes de març dins del programa dedicat als joves realitzadors.

La cerimònia de cloenda i lliurament de premis del 34è Festival Internacional de Filmets de Badalona es va celebrar ahir a les vuit del vespre, al Teatre Zorrilla de Badalona.