Acudits, raïm, gales musicals i "últims sopars" protagonitzaran el cap d'any televisiu, en el qual les cadenes de televisió han preparat múltiples plataformes per acomiadar el present curs i donar entrada a la nova dècada amb programes d'humor i de ball.

La programació que transmetrà TV3 la nit d'avui serà un especial Polònia, una edició de Crackòvia amb la intervenció del jugador del Barça Carles Puyol, les campanades, en directe, des de la Pobla de Segur presentades pel Puyol crakovià i la periodista de l'equip de Fórmula 1 de TVC, Laia Ferrer, i un programa musical que recollirà actuacions dels millors especials de Cap d'Any de la dècada.

Per la seva part, TVE comença amb "¿Estamos contentos?", una repassada humorística dels assumptes que han ocupat l'any de la mà de José Mota. Posteriorment, les campanades amb Anne Igartiburu i el mateix José Mota, des de la Puerta del Sol madrilenya, per després escoltar música en l'especial 2011, parte de tí. Antena 3 emetrà un programa especial d'El club del chiste, les campanades amb Jorge Fernández i Sandra Daviú; i poc després, Cantando al 2011, un espai per a les actuacions de diferents cantants.

Cuatro emetrà un especial de Callejeros casa y portal; un altre especial de Callejeros en Somosaguas; i les Campanadas las justas, amb la presentació dels quatre components de Tonterías las justas. I després Záping de surfistas amb l'especial 2010.

D'altra banda, La Sexta, els dos col·laboradors de Buenafuente, Berto Romero i Ana Morgade acomiadaran les campanades i continuarà amb l'emissió d'El rànquing de la década. Finalment, Telecinco ha preparat La última cena amb Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban com a amfitrions, on els espectadors pujaran les seves fotos mentre que les campanades les faran Sara Carbonero, Pilar Rubio i Marta Fernández.