Cuarto Milenio, el programa de Cuatro dedicat als fenòmens paranormals, s'avança a la seva franja habitual avui diumenge. El programa presentat per Íker Jiménez tractarà en aquesta nova edició, a les 22.45 hores, teories que consideren factible el proper adveniment de l'apocalipsi i els raonaments en contra. Davant els continus desastres naturals i profecies que auguren que el nostre planeta s'endinsa en un període de tribulació i foscor, Cuarto Milenio ha convocat experts, estudiosos i científics per analitzar aquestes diverses teories.

José Manuel Nieves, director de l'àrea de Ciència i Tecnologia del diari ABC, el psiquiatre forense Doctor Cabrera, Enrique de Vicente, director de la revista Año Cero, i el psicòleg i periodista especialitzat en profecies Sebastián D'Arbo intentaran donar respostes a aquestes qüestions. Tanmateix, el programa també abordarà la història de l'astròleg i sismòleg Bendandi, que va predir fa 50 anys el recent tsunami de Japó i ha augurat un gran cataclisme planetari pel 21 de juny de 2012.

A més, l'espai presentat per Íker Jiménez oferirà un ampli reportatge que recollirà els testimoniatges d'astrònoms, físics, geòlegs, zoòlegs, historiadors, meteoròlegs i experts en religions, que oferiran la seva opinió sobre els últims esdeveniments que estan assolant el planeta. Els experts reunits pel programa intentaran aclarar si la situació és realment preocupant o si són fantasies.