TV3 estrena avui, a partir de les 21.50, Hawthorne, una sèrie de ficció, ambientada en el món dels metges, que compta amb Jada Pinkett Smith i Michael Vartan en els papers principals. Cada dimecres s'emetrà un doble capítol d'aquest drama mèdic que té com a protagonista una compassiva i obstinada cap d'infermeres disposada a tot per ajudar els seus pacients davant de qui faci falta.

Christina Hawthorne és la cap d'infermeres de l'hospital Richmond Trinity. Hawthorne és compassiva i alhora obstinada. Fa malabars entre la vida familiar i la seva carrera, fa poc que és vídua i té una filla adolescent i lluita per mantenir l'equilibri enmig d'una batalla contra la burocràcia, els metges sense cor, i els seus companys més apàtics i atrapats en un sistema que s'ha oblidat que són allà per servir.

La protagonista farà tot el que pugui per ajudar els pacients i sempre té present que, per sobre de tot, són éssers humans. I és que, quan un d'ells corre riscos, no dubta a passar per alt el protocol si és necessari. Serà humana amb una dona vagabunda, parlarà amb un pacient que vol suïcidar-se malalt de càncer o exposarà un error gairebé fatal d'un metge.

En la seva vida personal, Christina ha d'enfrontar-se a la pèrdua del seu marit després d'una llarga batalla contra el càncer, i que l'ha deixat sola amb una intel·ligent i rebel adolescent, Camille. Al costat té bons amics, com el doctor Tom Wakefield, l'oncòleg que va tractar el seu marit i que treballa de cap de cirurgia al centre o Bobbie Jackson, infermera com ella i una de les seves millors amigues, una dona honesta i divertida que lluita contra inseguretats personals.