Just un dia després d'anunciar l'adquisició dels drets d'emissió del Mundial de Fórmula 1 per a les temporades 2012 i 2013, Antena 3 va tornar a ser el gran protagonista en el món televisiu amb el fitxatge d'Andreu Buenafuente, qui ja va dirigir l'exitós late night a la cadena de Planeta fa uns anys.

Segons va informar ahir Antena 3 mitjançant un comunicat, Andreu Buenafuente estrenarà al llarg d'aquest 2012 un nou programa setmanal que s'emetrà en directe i en horari nocturn de màxima audiència, i que es realitzarà des de Barcelona. Buenafuente i la seva productora, El Terrat, han arribat a un acord amb Antena 3 per presentar i produir aquest nou programa setmanal, sense nom encara, en què ja treballen el presentador i el seu equip.

Aquesta serà la seva segona etapa del periodista català a Antena 3, on es va donar a conèixer a la televisió nacional i va obtenir una gran audiència, després d'arrasar amb diversos programes a TV3. Amb aquest acord, el presentador se suma a l'equip de professionals amb el qual compta la cadena privada, i entre els quals figuren Pablo Motos, Carlos Sobera, Susanna Griso, Manel Fuentes o Arturo Valls.

Andreu Buenafuente, de 47 anys, es va acomiadar de la televisió el 30 de juny del 2011. Aquell dia es va emetre l'últim programa de BNF, a La Sexta, després de quatre anys en antena. BNF es va convertir des del juliol del 2007 en un símbol de la cadena i va suposar el punt de partida per a còmics i presentadors com Berto Romero, Ana Morgade, Silvia Abril, Chikilicuatre o Jordi Évole. Després de posar fi al seu espai nocturn, Buenafuente va anunciar que es prendria un any sabàtic. Al desembre passat ja va avançar que preparava el seu retorn a la televisió en el primer semestre del 2012, i fins i tot va presentar un programa especial de dos episodis al costat d'Eduard Punset a TV3.