Una agència que té com a missió gestionar escàndols i evitar que aquests arribin a l'opinió pública és l'argument principal de la sèrie Scandal, que arriba aquesta nit a Cuatro, just després de l'emissió de Homeland. Aquest thriller polític "amb tints melodramàdics", assegura la cadena de Mediaset España en un comunicat, ha estat creat per Shonda Rhimes, guionista d'Anatomía de Grey i Sin cita previa, i està ambientat a Washington, ciutat on es concentra el poder polític i judicial dels Estats Units.

Si algú té un secret per amagar, només hi ha una persona en qui es pot confiar abans que salti a l'opinió pública i es converteixi en un escàndol mediàtic. Aquesta persona és Olivia Pope, una experta en Relacions Públiques que, després de dedicar gran part de la seva vida a protegir la imatge pública del president dels Estats Units, ha decidit crear Pope & Associates, una agència especialitzada en gestió de crisis. Una tasca no sempre fàcil, atès que Internet i les xarxes socials són sempre una gran amenaça.

Al costat del seu equip, la protagonista treballa per salvaguardar la intimitat dels seus poderosos i influents clients i evitar que els seus draps bruts acaparin les portades dels diaris de tot el món.

En cada episodi, aquest equip s'enfrontarà a situacions límit i amenaces d'escàndol que haurà de solucionar de forma ràpida i eficaç, com ajudar un milionari amb un fill acusat de violació, treballar amb un dictador per localitzar la seva família segrestada o defensar un pilot d'avió després que hagi patit un accident aeri.

Èxit internacional

Aclamada per la crítica internacional i distingida amb un Image Award a la Millor Actriu de Sèrie Dramàtica el 2012, aquesta ficció va conquistar el públic nord-americà congregant una mitjana de 7 milions d'espectadors en la seva primera temporada a l'ABC.

Kerry Washington (Django desencadenado, Sr. y Sra. Smith) interpreta el paper d'Olivia Pope, una dona valenta en l'àmbit professional que mostra una cara bastant diferent en la seva vida personal.