A partir de dimarts, a les 23.40, el 33 emetrà Les coses grans, una sèrie en línia de 9 capítols, escrita, dirigida, produïda i interpretada per Roger Coma, que ja compta amb 120.000 visualitzacions al seu canal de YouTube i que, ara, arriba a la televisió.

Les coses grans és una sèrie sobre les coses petites de la vida tractades amb humor i sarcasme terapèutic que s'ha emès per internet a través del web www.lescosesgrans.com.

Amb capítols d'uns deu minuts articulats al voltant d'una anècdota senzilla, la sèrie posa el focus en relacions i conductes entre els personatges molt més que en accidents gaire vistosos, càncers agressius o màfies russes. Una mica del que passa cada dia, però explicat al mil·límetre. Fàcil per identificar-se amb aquests personatges per proximitat empàtica, perquè la seva complexitat és com la nostra, plena de contradicció.

A Les coses grans els protagonistes són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten històries molt quotidianes filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda.

Ja prepara la seva segona temporada, on tornaran a participar-hi els actors de la primera -Pep Ambròs, Margalida Grimalt, David Verdaguer i Mar Ulldemolins-, a més d'alguna aparició estel·lar.