Seis hermanas, la nova sèrie de sobretaula de La 1, ja té tancat el repartiment de les seves sis protagonistes, les germanes Silva. Les actrius Celia Freijeiro, Marta Larralde, Candela Serrat, Mariona Tena, María Castro i Carla Díaz seran les protagonistes de la nova ficció realitzada per TVE en col·laboració amb Bambú Producciones. La sèrie, creada per Ramon Camps i Gemma R. Neira, iniciarà molt aviat el seu rodatge.

La història de Seis hermanas transcorre el 1913. Les germanes Silva són l'ànima de les principals festes de l'alta societat. Guapes, educades, amables i refinades, les sis germanes gaudeixen d'una existència sense contratemps fins que un terrible esdeveniment canvia les seves vides per sempre.

"El legado" s'acomiada

La corporació pública intentarà amb la ficció millorar els registres d'audiència de la franja de tarda. Després del fracassat retorn de Ramón García, que s'acomiadarà de l'audiència la setmana vinent davant dels discrets resultats aconseguits amb El Legado, TVE ho intentarà amb la ficció. Al costat de Seis hermanas, està previst que molt aviat arribi Acacia 38, sèrie diària ambientada en el 1899, i una tira còmica per la franja de vespre.