El canal Historia engega una sèrie de malalties de producció pròpia

15.07.2015 | 15:29
La investigadora valenciana Pilar Mateo.

La investigadora valenciana Pilar Mateo, presentarà i dirigirà la nova sèrie del canal temàtic Historia sobre malalties, La amenaza silenciosa, una producció pròpia que s'estrenarà als pròxims mesos i que pretén revelar que les distàncies ja no suposen un obstacle per a la propagació de les epidèmies, que al llarg de la història s'han generat en els llocs més pobres del planeta i que en l'actualitat s'expandeixen cap als països més desenvolupats.
Experta mundial en l'estudi i la lluita de la transmissió de malalties endèmiques, la investigadora valenciana ha estat finalista del Premi Príncep d'Astúries de Cooperació Internacional per desenvolupar, entre altres avenços, «La pintura que salva vides», una pintura insecticida que ha demostrat ser molt efectiva en la prevenció i lluita contra malalties parasitàries com el mal de Chagas, el Dengue o la malària.
Rodada en alta definició, la sèrie, de sis capítols, comptarà amb els recursos visuals més moderns i avançats. L'animació 3D, l'ús de microcàmeres o drons seran alguns dels mètodes que s'utilitzaran amb l'objectiu d'explicar, d'una manera efectiva i visualment atractiva la realitat humana i científica que envolta aquestes amenaces.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema