Televisió Espanyola prepara un nou programa gastronòmic amb els bessons catalans Torres. Sergi i Javier presenten un nou format on ensenyaran als espectadors com treure el màxim profit als productes de proximitat i recuperar el plaer de cuina a casa.

Segons ha informat TVE, el programa encara no té data d'emissió però els germans cuiners demostraran que el producte de temporada està a l'abast de tothom i es pot crear un plat de luxe de qualitat.

En Sergi i en Javier van descobrir la seva passió amb només vuit anys gràcies a la seva àvia Catalina, qui des d'un petit pis al barri de Gràcia els va mostrar els mercats de Barcelona i l'amor pels fogons. Han treballat a les millors cuines del món com ara Niechel i Akelarre o Alain Ducasse. Però des de fa uns anys, són propietaris d'un restaurant a la capital catalana, Dos Cielos, que conta amb una estrella Michelin.

Els germans Torres ja són coneguts pels mitjans gràcies al seu primer programa culinari, a Televisió Espanyola, Cocina2. Una lluita a la cuina entre els dos germans per crear un plat on mostraven diferents territoris d'Espanya i els particulars productes de cada zona que visitaven.