Treure l'heroi interior és l'aposta pel concurs de Disney Channel

25.07.2015 | 00:00
«Los Vengadores».

Disney Channel prepara un concurs familiar, Los Vengadores en acción, basat en l'exitosa saga de les pel·lícules basades en els superherois dels còmics de Marvel. El canal ja està buscan famílies que vulguin participar al nou programa de producció pròpia.
Tretze entregues de 22 minuts compondran la competició que començarà a ja s'està gravant. Les famílies estaran composades per dos adults i dos infants i liderats pel membre més petit. A cada programa, tres equips viuràn aventures inspirades en els super herois de Los Vengadores i competiran per emportar-se el premi final: un premi amb finalitats solidàries que serà donat a una ONG que cada família escolli.
Un plató de gairabé 1.000 m2 de superfície s'hi reproduiran sis escenaris al voltant dels personatges de ficció. Així que, Thor, Iron Man, Hulk, Capità Amèrica, la Vídua Negra i l'Ull d'Àguila seran els protagonistes de cada prova.
El concurs s'emetrà el pròxim setembre i estarà presentant per Roberto Leal, un periodista ja conegut per treballar a Espejo PúblicoEspaña directo. Leall afirma que sempre ha desitjat que tornessin els concursos televisius i que està encantat amb la nova proposta de Disney.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema