Notícies desagradables per a RTVE, qui ha comprovat al Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat les contes que xifren les pèrdues en 96,1 milions d'euros a l'exercici del 2014, cosa que suposa un augment del 23% respecte a l'any 2013 que va ser de 78,1 milions.

Una de les partides que més despesa genera és la dedicada al personal que situa en uns 126,6 milions d'euros. D'aquí, uns 124 milions d'euros van ser destinats a salaris i la resta a cobrir les assegurances del personal i impostos.

Amb l'entrada de la Llei de RTVE, l'empresa va deseparèixer l'any 2006 crean la Corporació. Des de llavors, una societat gestiona el procés de dissolució va portar a un ERE que ha provocat l'acomiadament de 4.160 treballadors des del 31 de desembre de 2006 fins al 31 de desembre de 2008. Encara que actualment la seva plantilla consta d'uns 6.000 treballadors.

Tal com senyala l'informe del BOE, existeixen demandes interposades contra Ràdio Televisió Espanyola dins de l'àmbit civil i laboral. La Assessoria Jurídica que la corporació preveu que alguns pordien acabar en sentències desfavorables pels seus interessos.

L'import d'algunes reclamacions puja fins a uns 500.000 euros i més d'un milió d'euros per les demandes civils i laborals. Però RTVE ha aclarat que encara no hi ha salts que quedin pendents de pagar. Ha afirmat que això no afectarà ni a la qualitat de l'informació ni de les sèries i programes pròpis. A més, s'ha destacat que s'està vivint un moment crític a l'economia tot i que, aquesta no és raó per donar el millor producte a l'audiència.