La primera versió de Got Talent España, que s'estrenarà a Telecicno, tindrà com a jurat els presentadors de televisió Jorge Javier Vázquer i Jesús Vázquez, la humorista Eva Hache i la cantant Edurne, i arrencarà el casting a Barcelona, Madrid i Sevilla a partir del 29 d'agost. Tot el jurat és conegut per la feina realitzada davant de les càmeres i les seves qualitats per a la comunicació i l'espectacle.

Segons ha comunicat la cadena, aquesta és la primera vegada que els quatre convidats formen part del jurat en la seva carrera i assumeixen el repte de valorar les actuacions dels artistes de diferents disciplines i prendre decisions que «influiran en la trajectòria del concurs».

El realityGot Talent és un espai televisiu on els participants presenten el seu talent en el cant, el ball, la màgia o l'humor, entre d'altres. Va ser creat pel britànic Simon Cowell i es va estrenar als Estats Units l'any 2006. Des de llavors, ha estat versionat per 38 països i s'han produït un total de 273 temporades que acumulen una audiència de més de 500 milions d'espectadors en àmbit mundial, cosa que l'ha portat que fos guardonat amb el reality de televisió més exitós en el llibre Guinness dels Rècords. El programa ha servit de trampolí per a les carreres d'artistes com Paul Potts, primer guanyador de la versió britànica que va captivar amb el tema Nessun dorma de Giacomo Puccini. Des de llavors ha publicat 4 àlbums, ha participat en més de 100 concerts cada any i fins i tot la seva història ha estat portada al cinema en la pel·lícula La meva gran oportunitat, protagonitzada per James Corden. La cantant Susan Boyle, amb més de 20 milions de discos venuts, o la boy band Collabro, són alguns dels guanyadors de la versió britànica.

A finals d'aquest mes arrencaran les primeres proves de Got Talent España, on els aspirants hauran de mostrar que són els millors a la seva disciplina per poder formar part del programa. El càsting presencial tindrà lloc a Barcelona els dies 29 i 30 d'agost, mentre que a Madrid seràn el 5 i el 6 de setembre i finalment, el dia 12 i 13 de setembre a Sevilla. Les inscripcions per aquesta fase del concurs segueixen obertes per telèfon i internet.