El canal MTV va haver de renunciar a la seva intenció de fer un Ibiza Shore a l'illa blanca per la forta oposició de les institucions públiques i la polèmica que va crear entre els eivissencs. Però ara, ha trobat una altra destinació per al seu reality, l'illa grega de Míkonos. L'equip del programa ja està treballant en la glamurosa illa grega, on només rodaran uns dies, i després es traslladarà a Espanya per acabar la producció.

L'illa de Míkonos, anomenada també l'«Eivissa grega», és mundialment coneguda pel seu atractiu de turisme jove, per les seves festes i les seves platges paradisíaques. Una destinació que encaixa amb el perfil del programa de MTV. La productora assegura que estan «feliços de poder portar la producció a un altre increïble destí».

Durant els últims mesos moltes han estat les veus crítiques contra l'enregistrament a Eivissa del reality de MTV. Des de la federació de pimes fins al Consell d'Eivissa declinaven el projecte a l'illa per la imatge d'excessos que podria donar el programa. Després de la decisió, el president del Consell, Vicent Torres, va voler agrair la col·laboració «des d'un primer moment en aquest rebuig unànime a aquest tipus de programes».