El gegant nord-americà Netflix ha adquirit els drets per produir la tercera temporada de la sèrie britànica Black Mirror. Segons una informació del portal TVLine, la nova temporada constarà de 12 entregues que es distribuiran exclusivament a través de la plataforma de continguts audiovisuals en streaming. Segons la mateixa informació, Charlie Brooker, creador i productor executiu de la ficció, ha definit de "molt emocionant" el salt de Black Mirror a la xarxa, atès que els capítols es veuran a través de "la plataforma més adequada".

Brooker ha afirmat que el fitxatge de la seva sèrie per Netflix "ens connecta amb un públic global, de manera que podem crear històries més grans, internacionals i diverses que abans, mantenint l'essència original". Precisament l'adquisició dels set primers episodis de la sèrie per part del gegant audiovisual, així com la intervenció de l'actor nord-americà Jon Hamm (Mad Men) en l'especial de Nadal, han ajudat a impulsar l'interès per la sèrie de ciència-ficció.

Els perills de la tecnologia

Black Mirror, que fins ara ha estat produïda per Zeppotron i s'ha emès pel canal britànic Channel 4, és una sèrie amb episodis independents que reflexiona sobre la relació entre els humans i les noves tecnologies. Mitjançant una sèrie d'històries ambientades en una societat distòpica, els episodis s'han centrat fins ara en com les xarxes socials poden acabar amb la carrera d'un polític de primera línia, com la tecnologia mòbil pot acabar sent un gran aliat de les grans corporacions per controlar la vida de qualsevol individu o fins a quin punt la tecnologia més avançada pot acabar esclavitzant la humanitat sencera.