Els carrers de Peníscola podrien representar també l'urbs de Braavos, a més de la de Meereen, després que s'hagin fet públiques en les xarxes socials imatges amb elements del muntatge que inclouen el nom d'aquesta ciutat de la saga de "Joc de Trons".

La setmana passada es van poder veure les primeres imatges que constataven que la plaça de Santa Maria de Peníscola es convertirà en la ciutat de Meereen.

A la plaça pengen dels murs tres grans estendards de la casa Targaryen amb el drac tricèfal en ells.

Ara, noves imatges difoses a Twitter mostren unes fustes en què es pot llegir "Braavos Bridge" (pont de Braavos), de manera que la ciutat mediterrània podria encarnar dos dels set regnes de la sèrie d'HBO.

Això augmentaria l'elenc d'actors de la sèrie que s'especula que podrien visitar Peníscola durant el rodatge, que durarà durant els pròxims dies.

Així, mentre a Meereen seria possible veure a Emilia Clarke, encarnant a Daenerys Targaryen, o Peter Dinklage en el paper de Tyrion Lannister, si es tracta de la ciutat de Braavos podria venir un altre dels personatges clau de la trama, Arya Stark, encarnat per l'actriu Maisie Williams.