L'actriu barcelonina Neus Sanz, coneguda pels seus papers en sèries com Los hombres de PacoEl Barco, s'incorpora avui a la sèrie de La 1 Águila roja per donar vida a Soledad, la nova governanta del Palau de Santillana. L'aparició d'aquest nou personatge, que s'erigirà com una governanta estricta que no permetrà cap tipus de rèplica, arriba precedida per la sobtada mort de Catalina (Pepa Aniorte) en el capítol anterior.

D'aquesta manera, i seguint amb el final de l'últim episodi, la Marquesa (Miryam Gallego) haurà de confiar en Soledad des del principi, ja que la nova governanta sembla tenir els suficients contactes com per trobar al bebè que creia mort. En el mateix episodi, que La 1 de TVE emetrà a partir de les 22 h, Gonzalo (David Janer) haurà de lluitar sense la seva catana per culpa d'un llamp que l'ha deixat inservible, i Sátur decideix portar-la a un forjador perquè l'arregli sense dir-ho al seu amo. La identitat de l'heroi justicier podria quedar al descobert.

A més, el programa El Siglo de Águila Roja, que s'emet a continuació de la sèrie, abordarà aquesta nit com eren tractats els bastards en el Segle d'Or espanyol, de la mà dels historiadors Pedro Gargantilla i Félix Labrador.