Frank Cuesta, més conegut per «Frank de la jungla» per la seva primera aventura televisiva, estrenarà aquest proper diumenge la quarta temporada de Wild Frank a Discovery Max. En aquestes noves entregues, l'aventurer mostrarà la seva faceta més ecologista i activista durant un recorregut per Mèxic. El primer viatge de l'aventurer, que es podrà veure a partir de les 21.30 hores, serà a Sud-àfrica, on es retrobarà amb Darran, un expert en la fauna autòctona que li ensenyarà els secrets i els perills del lleó africà.

Per retornar-li el favor, l'herpetòleg convida Darran a Tailàndia, el seu terreny, per ajudar-lo a superar la seva fòbia a les aranyes i ensenyar-li a manipular una King Cobra. Després d'aquest «duel d'egos» de dos especialistes acostumats a interactuar amb la fauna salvatge, Frank s'embarcarà a Mèxic en «la missió més ambiciosa i complexa a la qual s'ha enfrontat fins a la data», segons explica la cadena en la nota de premsa enviada ahir.

A Mèxic, el popular aventurer descobrirà la fauna autòctona de la península de Yucatán, regió en la qual fa milers d'anys s'erigia la civilització Maia. Allà s'endinsa en la jungla per descobrir el respecte que els antics maies professaven als animals, tantes vegades representats en la seva iconografia i la seva religió.

Wild Frank s'ha convertit en el format de producció pròpia més reeixit de Discovery Max España. El primer episodi es va convertir en el programa més vist de la història de la cadena (exceptuant esdeveniments esportius) amb un 4,8% de quota de pantalla i més de 800.000 espectadors. El programa s'està exportant a altres països on també emet Discovery.