Poc poden fer els responsables d'HBO i de Joc de Trons perquè no es filtri informació sobre la nova temporada que es troba gravant-se en diverses localitzacions repartides per tot el món.

L'última informació filtrada és la tornada d'un altre personatge de la sèrie creada per George RR Martin torna a la ficció després de diverses temporades.

Els Set Regnes han publicat a la seva pàgina web que Tobias Menzies, actor que dóna vida a Edmure Tully, ha estat vist en el set de rodatge d'Aguasdulces, a Irlanda del Nord. Fa uns dies, es va confirmar que també torna Brynden Tully (Peix Negre) personatge interpretat per Clive Russell.

Igual que aquest, Tobias Menzies va ser vist per última vegada en la tercera temporada de Joc de Trons en les ja cèlebres 'Noces Vermelles' i el seu retorn era una cosa esperada tenint en compte que tot apunta que la sèrie recuperarà una de les trames oblidades en les anteriors temporades i que té com a protagonistes els vestigis de la casa Tully.

Si la sèrie segueix la trama dels llibres, Brynden apareixerà atrinxerat al castell de la seva família, que defensa del setge terrible dels seus enemics. Un setge amb el qual intentarà acabar Jaime Lannister.

La sèrie recuperarà així una de les trames principals del llibre Festí de Corbs -ja àmpliament superat en algunes de les línies argumentals de la ficció de HBO- en la qual ens trobem amb el feu dels Tully assetjat per les forces combinades de la Casa Lannister i la Casa Frey.

Després dels expeditius serveis prestats a les 'Noces Vermelles', els de Roca Casterly, que sempre paguen els seus deutes, no desisteixen en la seva obstinació d'esborrar del mapa de ponent a la Casa Tully per col·locar els Frey com Senyors d'Aguasdulces. Allà, amb escasses forces, resisteix el Peix Negre, que fent gala de la seva gosadia i tossuderia habitual no contempla la rendició i està disposat a morir matant.

La sisena temporada de Joc de Trons arribarà a l'abril del proper any.