Els quatre cors que segueixen lluitant per arribar a la final del concurs musical de TV3 Oh Happy Day s'enfrontaran aquesta nit en una semifinal plena de rivalitat durant la qual un d'ells haurà d'abandonar el programa per sempre. Es tracta dels Jarks, els Quartet Mèlt, els Giovinetto i els repescats Cóctel.

Els Jarks, format únicament per nois, obriran el programa interpretant el tema Under pressure i hauran de cantar dues cançons més, ja que aquesta vegada no compten amb la immunitat. Per la seva banda, els Quartet Mèlt, conscients que no han estat mai nominats i que el jurat espera molt d'ells, hauran de combinar el virtuosisme amb una presència escènica més dinàmica. La coral del Berguedà Giovinetto tornarà a posar-se a prova amb dues cançons fora de la seva zona de confort. I Còctel, el grup repescat la setmana passada, haurà de demostrar que estan a l'altura de la resta de cors que porten més rodatge dins del concurs.

Pel que fa a les activitats que els cors han fet al llarg de la setmana, es veurà com els Cóctel s'han entrenat amb un crac de la boxa, si els Giovinetto tenen aptituds per a la natació sincronitzada i Quartet Mèlt per a l'esgrima. I els Jarks visitaran els actors de l'obra de teatre Absurds i singulars, on es trobaran amb un personatge que veuen cada dissabte a la nit.

Després de la primera ronda de cançons dels quatre cors, el jurat, format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès, anunciarà quin dels concursants passa directament a la final. Quan acabi la segona ronda, el jurat dirà quins són els altres dos finalistes i, per tant, quin cor queda eliminat. Per a tots aquells espectadors que no puguin veure el programa, presentat per Eduard Farelo, o el vulguin tornar a visionar, TV3 el tornarà a emetre demà a un quart de dotze del matí.