L'entrevista al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, al programa de TVE En la tuya o en la mía, que presenta Bertín Osborne, va congregar dimecres a la nit davant el televisor a 3.733.000 espectadors i va tenir una quota mitjana de pantalla del 20,4%. Segons va informar ahir la televisió pública, el programa es va situar líder del dia en l'àmbit nacional. L'espai va aconseguir el "minut d'or" del dia a les 23.14 hores amb 4.247.000 espectadors i un 23,1% de quota. A Catalunya, l'espai va ser seguit per 341.000 espectadors, registrant un 12,1%, però va ser superat per Top Chef (Antena 3), amb un 16,9% i Catalunya Experience (TV3), amb un 12,7%.

Un total de 8.366.000 teleespectadors van veure en algun moment l'entrevista de Pedro Sánchez, que va obtenir la tercera millor dada d'audiència del programa després de les entrevistes a Manuel Díaz El Cordobés i Los Morancos. El proper convidat a la casa de Bertín Osborne serà el president del Govern, Mariano Rajoy, el dimecres 2 de desembre.

RTVE veta a Pablo Iglesias

Precisament aquesta setmana s'ha sabut que Televisió Espanyola va prohibir a Bertín Osborne entrevistar Pablo Iglesias. Segons el mateix presentador ha reconegut en una entrevista concedida al diari El Mundo, la direcció de TVE li va prohibir de manera "rotunda" entrevistar el candidat per Podem a la presidència del Govern, tot i que Osborne era "el més interessat" a conversar-hi i feia temps que s'hi havia interessat.

Segons afegeix, des de la direcció li van dir: "A polítics, no; que si en portem un, cal portar-los a tots". Però la veritat és que el programa ja ha entrevistat Pedro Sánchez i el protagonista de la setmana vinent serà el president Mariano Rajoy.