Convertits en geishas, samurais, hostesses, pilots, i fins i tot en vellets, el jurat de Masterchef Junior, format per Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez, i la seva presentadora, Eva González, tornen a partir del proper dimarts a La 1 Televisió Espanyola amb una tercera temporada més temàtica que mai.

"L'humor, la màgia, la passió, la creativitat, el talent i la diversió" són els ingredients principals de la tercera temporada del programa, en paraules del director de continguts de TVE, Francisco Díaz Ujados, repartits en un total de sis entregues i una gran final que s'emetrà la nit de Reis, la considerada com a nit més màgica de l'any per als infants.

Aquesta serà una edició especial marcada per les curioses "personalitats" d'aquests nens, que a més d'estar "molt preparats en l'aspecte culinari", també tenen "molt de caràcter", segons va assenyalat Ana Rivas, directora d'entreteniment de la productora del programa, Shine Iberia, en la presentació oficial celebrada ahir a Madrid.

Des de Martina, una argentina a qui no li agrada el sushi, passant per dos germans inseparables, Hugo i Laura, i Lukas ("amb k") un apassionat de les cremes facials; fins a Covadonga, una asturiana que confessa ser més aficionada a menjar que no a cuinar.

Un any més, el premi per al guanyador serà de 12.000 euros en forma de beca per accedir a un curs de formació del Basque Culinary Center de Sant Sebastià. Un paradís de llaminadures amb una piscina de 2.000 litres plena de xocolata, una terminal d'aeroport, una pista d'atletisme o un saló nadalenc seran alguns dels decorats especials d'aquest any, en què també visitaran el Teatre Romà de Mèrida, Port Aventura, o la ciutat d'Amsterdam.