A partir d'avui, el canal Super3 estrena nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal. Arriben tres noves sèries d'animació, Turbo F.A.S.T, 3-2-1 Pingüins! i Horaci l'inuit, coproduïda per TV3, a més de moltes pel·lícules. La família del Super3 viurà un Nadal molt mogut, ja que ha de descobrir qui és el patge emmascarat que roba les cartes dels súpers, i el Mic i els seus amics cantaran nadales i picaran el tió.

Durant les vacances escolars, també es podran veure moltes pel·lícules, com Pluja de mandonguilles o les protagonitzades per en Doraemon, en Shin Chan, en Tom i Jerry o l'Astèrix. A més, no hi faltaran les històries de la família del Super3 o del Mic, a més de sèries habituals com Els pingüins de Madagascar, Zoom, el dofí blanc, Lazy Town-Vilamandra, Els germans KrattBola de drac Z.

Les tres noves sèries que arriben al canal infantil de Televisió de Catalunya, Turbo F.A.S.T, protagonitzada per un cargol superràpid, es podrà veure de dilluns a divendres, a les 9.20 h i els dissabtes i diumenges, a les 17 h. Horaci l'inuit, una sèrie, coproduïda per TV3 que vol promoure els hàbits saludables i l'amor per la naturalesa, s'emetrà de dilluns a divendres, a partir de les 17.20 h. 3-2-1 Pingüins!, protagonitzada pels bessons Michelle i Jason, que viatgen a un món imaginari habitat per pingüins de joguina que cobren vida, es veurà de dilluns a divendres a les 10 h i dissabtes i diumenges a les 10.45 h.