Movistar + estrenarà la quarta temporada del thriller polític nord-americà House of Cards, que es podrà gaudir al complet a partir d'aquest dissabte a Canal + Series i a la plataforma Yomvi, només un dia després de la seva estrena als Estats Units. En aquest nou lliurament, Frank Underwood està més disposat que mai a sobreviure sense escrúpols a la seva campanya per la presidència dels Estats Units. Mentre manté el tipus de cara als mitjans, en l'àmbit personal pateix la pitjor amenaça: amb la marxa de la seva dona, la seva gran aliada podria convertir-se en la seva major nèmesi, segons ha informat Movistar + en una nota.

Guanyadora de tres premis Emmy i dos Globus d'Or per a Kevin Spacey (Millor actor de drama) i per a Robin Wright (Millor actriu de drama), House of Cards és el thriller polític més despietat i addictiu dels últims anys. Neve Campbell i Joel Kinnaman s'incorporen al repartiment.

La sèrie de Netflix, que a Espanya només es pot veure a través de Movistar +, està basada en la minisèrie del mateix títol creada per Andrew Davies (Little Dorrit), i que es va emetre a la BBC en la dècada dels noranta, i va arribar a ser considerada una de les millors ficcions polítiques de la història de la televisió al Regne Unit.

D'altra banda, la ficció ja té confirmada una temporada més, que s'estrenarà previsiblement el març de l'any vinent. El cinquè lliurament no comptarà amb Beau Willimon. El creador de la sèrie de Netflix va anunciar recentment que abandonava l'equip de producció. Willimon s'ha desvinculat de la sèrie perquè prefereix centrar-se a escriure un nou guió original que ja està preparant.