Carlos?Sobera és l'escollit per presentar First dates, el nou format que Cuatro ja ha començat a gravar i que podria estrenar-se abans de l'estiu. Segons va informar ahir el grup?Mediaset España, el presentador basc exercirà de narrador de l'espai, convertint-se també en el fil conductor les diferents cites que se succeeixin en un plató transformat en restaurant. Segons el comunicat, les gravacions d'aquest dating show, que produeix Mediaset España en col·laboració amb Warner, han arrencat aquesta mateixa setmana.

La mecànica de First dates, adaptació del format homònim del canal britànic Channel 4, és similar a la de les speed dates, trobades en les quals diversos solters mantenen breus converses per parelles assegudes cara a cara. No obstant això, les parelles comptaran en aquest espai amb més temps per conèixer-se. Al restaurant de l'amor,?Sobera coordinarà un exèrcit de cambrers i personal que tindran com a missió vetllar per l'experiència dels solters. Així, el maître no només s'ocuparà de guiar els solters en els seus primers passos, sinó que també treballarà per trencar el gel entre els desconeguts i atendre els seus dubtes i necessitats.

«Quan vaig conèixer el format em va semblar molt fresc, molt original. Em va agradar la naturalitat d'unes persones que busquen enamorar-se i divertir-se mentre es coneixen» ha assegurat, en declaracions recollides per Mediaset.

Comptes pendents

El fitxatge de Carlos Sobera pel grup Mediaset arriba poc després de no renovar el contracte que mantenia amb Atresmedia, el passat 31 de desembre. De fet, Sobera ja havia treballat a Telecinco, canal on va presentar el concurs ¿Quiere ser millonario?, entre 1999 i 2001. Tanmateix, entre 2005 i 2008, es va ocupar del mateix format a?Antena 3, on va adoptar el nom de ¿Quién quiere ser millonario? Malgrat rescindir amb Atresmedia, Sobera encara té pendent d'estrena ¡Eso lo hago yo!, un talent show que s'havia d'emetre a La Sexta l'estiu passat però que finalment la cadena va posposar.